iTLasts.nl

Voor informatieanalyse en Ontwerp, Informatiemanagement, Projectleiding en Beheer

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

tli3nwtrans

service

Get Adobe Flash player

Welkom op iTLasts.nl!

Woensdag, 17 januari 2018

qu-ootje

Een negatieve houding is als een lekke band; je komt er nergens mee tenzij je hem vervangt
Wat insemineer je daarmee ?

Mijn websites

  

 

 

 

Mijn Forever-site

 

 

Bekijk ook mijn andere sites:

 

  

 

Mijn persoonlijke site

 

 

 

 

en verder:

 

 

 

 

 

View Ton Lit's profile on LinkedIn

 

Websites van mijn werkgevers:

 

Welkom!

Welkom op mijn  Content Management Site. Mijn naam is Ton Lit. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de ICT, waarvan ruim 20 jaar als consultant. Ik heb voornamelijk functies vervuld als businessanalist, informatieanalist, informatiemanager, projectleider, systeemontwerper en functioneel beheerder.
Ik wil u met deze site laten kennismaken met mij en met de opdrachten die ik gedaan heb. En u misschien verleiden om na te denken over de mogelijkheid om mij een opdracht te gunnen, al dan niet in loondienst.   
 itlastsforeverlogo2

Ook  ben ik natuurlijk heel graag bereid om met u mee te denken over een representatieve website. Vraagt u gerust  om mijn advies. Ik wil graag een mooie website voor u bouwen! Bovendien nodig ik u uit om de laatste menukeuze eens nader te onderzoeken. Bent u op zoek naar een aanvullend inkomen of misschien wel een vervangend inkomen? Wie weet kunnen we het dan hebben over een distributeurschap of meer van een gerespecteerd merk met aloë vera. (Het bedrijf is genomineerd door het TV-programma De SuccesFactor voor de Succes Award 2013!). Kijk dan even hier! U hoeft echt geen ondernemer te zijn om een aardig inkomen op te bouwen!

 

Ik krijg complimenten maar ook kritiek op deze website. De criticasters vragen zich af wat ik wil met deze site. Hij is weinig formeel en ook is niet duidelijk wat mijn doel is. Ik geef ze gelijk. Maar ik doe het lekker toch zo. Ik ben niet al te formeel en ik vind het dan ook leuk om me minder formeel te presenteren. Mijn eerste doel was WERK VINDEN, in welke vorm dan ook. Dit doel werd bereikt. Een tweede doel is u met mij te laten kennismaken Ik ben een open, spontaan, menslievend en verantwoordelijk man. Heel flexibel, maar wel met een zekere vrijheidsdrang. Krijg ik de ruimte en verantwoordelijkheden dan ben ik een zeer loyaal collega/medewerker en treft u in mij een passievol, enthousiast, energiek, creatief en ambitieus mens. Word ik ingekapseld dan ben ik een stuk minder waard. Ik speel graag met taal en dat probeer ik hier ook te laten zien. Ik voel me snel en bijna overal thuis en ik trek mijn neus niet op voor klusjes.

Dit was mijn eerste Joomla site. Het wordt tijd dat ik eens een rigoreuze facelift ga toepassen; minder woorden en volledig responsive... Maar eerst ga ik mijn itlasts.eu-domein eens vullen.
Voor een aantal andere websites die ik gebouwd heb kan je hier kijken.   

 

 

Laatst aangepast op maandag, 19 oktober 2015 02:48

Media

Meer in deze categorie: InformatieTechnologie »

Netwerken? Niet gewoon maar met meetmatch.

Zó ontmoet je de mensen die het meest waardevol voor je zijn!

 

BitterBallenBorrel Groene Hart
Tulip Inn Bodegraven

 

Agenda voor alle borrels in Nederland

 

Oh!verzicht

In deze website probeer ik u een overzicht te geven van mijn "talenten" en de daarmee uitgevoerde opdrachten en werkzaamheden. Ik ben natuurlijk zeer graag bereid dit ook in een persoonlijk gesprek te doen! Onder de menukeuzes aangenaam/downloads en mijn opdrachten kunt u een aantal gegevens van mij downloaden.
seattle 5k
slidebar